Auto&Tech

Kjo është fotoja e vitit sipas Instagramit

14:55 | 07 December 2016
insta_1481079251-202661

Instagram si zakonisht e zgjedhë dhe e shpërblen fotografinë më të mirë të vitit.

Fotografia e Robert Scott është shpallur si më e mira e vitit 2016.

Në foto shihet një punëtor më ngjyrë që një arë pambuku me duar të ngritura lartë si shenjë proteste ndaj dhunës policore ndaj njerëzve me ngjyrë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Fotografia është realizuar në Brooklyn ndërsa ishte shpërndarë në kampanjën e komunitetit me ngjyrë amerikan.

Fotografia si zakonisht pritet të shpërblehet me shumë të majme nga rrjeti i famshëm social.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)