Auto&Tech

Kjo është ora Ferrari që kushton më shumë se një veturë Ferrari [FOTO]

14:13 | 20 December 2016
549173_1482242750-4107366

Orë prodhuesi Zviceran, Hubolt orën më të re nga ky prodhues të quajtur MP-05 LaFerrari Sapphire.

Kjo orë është variant i orës së mëparshme MP-05 por se ky model 7 blloqe me Safir dhe duhen rreth 600 orë punë për ta prodhuar, transmeton Express. Për dizajnimin e këtij modeli janë dashur 18 muaj. Kjo orë përbëhet nga 637 pjesë.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Vetëm 20 njësi të tilla do të prodhohen dhe çmimi për një orë të tillë është mbi 300,000 USD.

Me këtë çmim mund të blini një veturë Ferrari California T për 198,000 USD, një Ferrari FF për 295,000 USD ose një Ferrari 488 GTB 250,000+ USD.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Loading...