Auto&Tech

Kujdes kosovarë kur bisedoni në Viber, ja çka mund t’ju ndodhë

15:04 | 22 December 2016
viber

A përgjohet apo jo biseda në Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson. Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos sigurohi sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja.

Në Kosovë Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët tuaja, e kur ato i përdorni edhe për punë tjera të cilat nuk mund ti kryeni në Viber.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)