Siguri

*KUJDES PAMJE TË RËNDA* Një grua therret për vdekje në tren të Chicagos (VIDEO)

12:32 | 25 June 2016
IFWT_CHICAGO

Kjo video është me të vërtetë shqetësuese. Një grua është therrur për vdekje në një tren të Chicagos. Ju mund ta shihni trupin në një pellg gjaku në tren dhe njerëz për rreth duke u munduar të bëjnë foto.

Në video dëgjohen njerëz duke thënë se ajo po merr frymë, por sidoqoftë me gjithë atë gjak të humbur ajo është e pa-shpresë.WSHH/INFOKUSI.COM

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)