Lifestyle

Kurrë mos i bëni publike këto tri gjëra për lidhjen tuaj

12:53 | 21 April 2017
o-happy-couple-facebook-780x439_1484154077-8955462

Në këtë epokë të rrjeteve sociale dhe teknologjisë së avancuar, jetët tona janë duke u bërë çdo herë e më publike. Ne u tregojmë njerëzve ku punojmë, çfarë lloji të veturës vozisim, kur dalim për të ngrënë dhe kë e kemi të dashur.

Përderisa është argëtuese postimi i fotografive dhe statusave, Facebook-u, Instagram-i dhe rrjetet tjera sociale shpeshherë janë përgjegjëse për ndarjen e çifteve, transmeton Telegrafi.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Prandaj, nëse dëshironi ta mbani lidhjen tuaj të shëndetshme dhe intime, këto janë disa nga gjërat që nuk duhet t’i ndani me botën:

Të metat e partnerit

Kur i ndani me tjerët shprehitë bezdisëse të partnerit apo të metat e tij/saj me tjerët, ju vetëm sa i degradoni ata. Kjo është sikur të flisni pas shpinës së tyre për të gjitha gjërat që atyre nuk u pëlqejnë rreth vetes. Mund t’ju duket aspak e dëmshme t’i tregoni ndonjë shoku/shoqe se çfarë bën në mëngjes partneri/ja juaj, por vetëm mendoni si do të ndjehej partneri po ta kuptonte – pa dyshim se do të ndjehej i lënduar, tradhtuar dhe i padëshiruar

Fjalosjet

Fjalosjet mund të jenë ndër detajet më të shpërndara rreth lidhjeve në rrjete sociale. Kur njëri partner zemërohet me tjetrin, frustrimin e tyre dhe nervozën e lirojnë duke e postuar atë online me shpresën se miqtë e tyre do t’i bashkëngjiten argumenteve të tyre. Por, nëse dëshironi ta mbroni lidhjen tuaj, asnjëherë mos postoni rreth fjalosjeve që i keni në mes vete.

Çdo gjë që ndërlidhet me seks

Ndarja e detajeve rreth jetës seksuale me miqtë tuaj është ndër mënyrat më të këqija se si mund ta keqpërdorni privatësinë e partnerit. T’i tregoni dikujt tjetër rreth përvojave tuaja seksuale e dëmton krejtësisht intimitetin që e keni në lidhjen tuaj.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Loading...