Rozë

Ky djalosh duket identik si Michael Jackson (Foto)

11:04 | 11 January 2017
ii_1484131335-1350277

Pothuajse secili nga ne ka në botë një person që i ngjanë shumë, edhe pse nuk kemi lidhje gjaku.

Një rast i tillë është me një irianian dhe këngëtarin Michael Jackson shkuan lajmi.net

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

E siç bëhet e ditur, ky irianian i është nënshtruar operacioneve plastike për tu dukur si Jackson.

E mira në këtë mes është se ai ia ka arritur qëllimin!

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)