Shëndetësi

Ky është momenti më i rrezikshëm për të sjellë në jetë një fëmijë

12:59 | 18 April 2017
5b31feb07a468c4ab3e7cc5a35c486c3

Pavarësisht se shkenca dhe mjekësia vazhdojnë të zhvillohen, procesi i lindjes ende konsiderohet i rrezikshëm dhe shumë i dhimbshëm.

Rastet e vdekjes së foshnjave ende në bark ose ditën e lindjes, vazhdojnë të jenë shqetësuese, edhe për nënat që mund të hasin ndërlikime shëndetësore deri në humbjen e jetës së tyre.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Të shumta janë studimet që tregojnë cili është momenti ideal për të sjellë në jetë një fëmijë dhe po aq të shumta janë përgjigjet.

Por shkencëtarët e universitetit të Teksasit kanë zbuluar një teori të re: Një lindje e shëndetshme lidhet me orët e punës së mjekut tuaj obstetër.

Nëse doktori ka kaluar 9 orë punë, ka një rrezik më të lartë që nëna të humbasë shumë gjak dhe i porsalinduri të ketë nivele të ulëta të oksigjenit.

Ka shumë studime që lidhen me momentin e duhur për të lindur, por askush nuk i ka kushtuar rëndësi lodhjes së doktorit që do të kujdeset.

Burimi: Mirror

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Loading...