Lifestyle

Ky studim ju befason: Ja kush bënë seks më shumë (Foto +18)

11:49 | 17 April 2017
15-modele-640x480

Një studim i ri i publikuem në “The British Journal of Psychology” ka zbulue se njerëzit më të sjellshëm dhe altruistë, bajnë më shumë seks se të tjerët.

Dhe jo vetëm më shumë por, edhe seks më të mirë se të tjerët.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Në studim janë perfshi 192 femra beqare dhe 105 mashkuj beqarë, të cilët janë vëzhgue për nivelin e tyre të altruizmit dhe suksesin në jetën seksuale.

seksi 2

Studiuesit kanë arritë në përfundimin se kur vjen puna te seksi, sa më i sjellshëm dhe altruist personi, aq më shumë sukses kishte në marrëdhaniet seksuale.

Ata janë shprehur se ky përfundim, lidhet ngushtë me kulturën e hershme të lashtësisë, ku personi që gjuente për ushqim dhe tregohej bujar kur kthehej pranë tribusë, shihej si një partner më i mirë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)