Opinione

Lujani shqiptarë, he…

09:27 | 12 December 2016
auto_auto_kimd3212121514735113411481492198-620x330

LSDM fiton në Gostivar e Haraçinë!

Duke menduar se a mundet me ndodh me gjet një maqedon që voton për partitë shqiptare, po i shikoj fotot e Lëvizjes ‘Besa’ që përkrahet fuqishëm nga myslimanët. Dhe Kim Mehmeti.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)
Këta të ‘Besës’ njëherë për njëherë po duken civil kështu, gratë kryshtrunë, e fjalët ‘e mëdha’, veç në u mbulofshin masandej.
‘Besa’ i bashkon shqiptarët dhe myslimanët, dhe ua zgjedh problemet shqiptarëve, sipas Xhemijet El-islamit…dhe Sami Frashërit.
Kryesore m’i zgjedh problemet.

Nëse është e vërtetë se e kanë edhe mbështetjen e Erdoganit, atëherë ata hipën n’kalë…e dolën n’selamet.

Veç shqiptar i vërtetë me qenë zor…!

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)