Lajme

Mjekët specialistë protestojnë për mosvazhdimin e kontratave

10:09 | 12 January 2017
mjekesia-780x439

Rreth 200 mjekë specialistë kanë dalë për të protestuar kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për mos vazhdim të kontratave.

 Mjekët specialistë kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë për vazhdim të kontratës deri në hapjen e konkursit.

Ata kanë për këtë çështje i janë adresuar me një kërkesë edhe Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës. /KP/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)