Shëndetësi

Zbulohet një organ i ri te njerëzit

14:30 | 11 January 2017
15879196_1762159930776888_1430097175_n-630x358
Është zbuluar se njerëzit kanë një organ për të cilin nuk kemi ditur deri më tani
Ky organ është riklasifikuar si një organ i vazhdueshëm, e jo si një seri strukturash të fragmentuara siç është menduar më parë, shkruan HuffingtonPost, transmeton lajmi.net

Ky riklasifikim mund të jetë çelësi i trajtimit të sëmundjeve digjestive dhe abdominale, që do të thotë se do të ketë më pak komplikime gjatë operacioneve, shërim më të shpejtë të pacientit dhe kosto më të ulëta.

Organi ndodhet në sistemin tonë digjestiv dhe lidhë zorrën me abdomenin. Funksioni ende nuk dihet mirë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)