Fun & Video

Në Japoni mund të flini gjatë orarit të punës

20:32 | 11 January 2017
screenshot_3

Pothuajse të gjithë punëtorët e zyrave kanë një mëngjes produktiv pas së cilit vjen pauza e drekës.

E ajo çka është e mundimshme është koha pas pauzës ku me të vërtetë kemi nevojë për pak gjumë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

E këtë mund ta bëni në Japoni.

Fillimisht nuk është sekret që japonezët janë ndër personat me punëtorë në botë ku 23% punojnë 80 orë në javë si dhe 12% realizojnë 100 orë pune në javë, andaj edhe gjumi në punë është i tolerueshëm.

Këtij procesi i referohen si “inemuri” që do të thotë “prezent në gjumë”, e që u mundëson punëtorëve që të flenë në tavolinat e tyre apo në dhomat për pritje nëpër zyra të ndryshme

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)