Lifestyle

“Ngujohuni” këtë të premte, është dita ters e vitit!

13:55 | 11 January 2017
epremte_1484137409-9309221

Nëse data 13 qëllon ditë e premte, atëherë ajo ditë llogaritet si ditë tersi. Kështu llogaritet kjo ditë në supersticionet e Perëndimit.

Evropianët thuhet se e kanë marrë shumë seriozisht këtë ditë dhe janë duke tentuar të shmangin daljet në të premten “baksuze”.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Britanikët kanë planifikuar që të premten të mos dalin në punë, të shikojnë filma dhe të jenë të mbyllur në këtë ditë.

Kjo për arsye që të shmangin çdo aksident të mundshëm jashtë. /Indeksonline/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)