Ekonomi

Një lajm i mirë për ata që mbledhin kuponat fiskalë (Video)

08:01 | 26 December 2016
k_1482739046-8299859

Mbi 14 milionë euro është shuma e përgjithshme që është rimbursuar përmes kuponëve fiskalë nga Administrata Tatimore e Kosovës.

Që nga viti 2015 kur ka filluar kjo kampanjë për të vetëdijesuar bizneset për të lëshuar kuponë dhe qytetarët për t’i kërkuar ato, kjo është vlerësuar si sukses i fiskalizimit të bizneseve dhe parandalimit të ekonomisë informale.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Valentina Bytyqi-Sefa, zëdhënëse në ATK, ka treguar për Tribuna Channel se rimbursimi do të vazhdojë edhe për vitin 2017, vetëm se mënyra e rimbursimit do të ndryshojë.

Ajo ka shtuar se efektet e kësaj formë të shpërblimit të qytetarëve ka pasur përfitime për zbatimin e ligjit dhe edukimin tatimor.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)