Fun & Video

Njihuni me Rimin nga Kopliku, që e bën borën “të flasë me vete” (Video)

19:16 | 11 January 2017
screenshot-6_1484161500-4324447

Personi që shihni në video është Rimi nga Kopliku.

Zotëria ka një mimikë mjaft interesante dhe bën disa veprime, vërtetë “nona”. Ai duket se po e shijon jashtë mase faktin që në shtëpinë e tij ka rënë borë në oborr dhe me sa duket është mjaft ekspresiv në një mënyrë mjaft të veçantë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Ju ftojmë ta ndiqni këtë video mjaft interesante që do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)