Rajoni dhe Bota

Nuk do ta besoni çfarë bënte Hitleri para se të ushqehej

14:20 | 29 December 2016
hi_1483009643-2445640

Adolf Hitler, që udhëhoqi Gjermaninë për shumë vjet dhe thirrej “fuhrer”, duke pushtuar një pjesë të madhe të Europës dhe Afrikën Veriore gjatë Luftës së Dytë Botërore kishte një veti të veçantë në ushqim.
Hitleri ishte vegjetarian, që thuhet t’i ketë mbetur më shumë nga arsyet ideologjike dhe gjithçka që ka ngrënë ka qenë pure patatesh dhe supë të thjeshtë, transmeton Koha.net.

Ai kishte një ekip të testuesve për ushqim. Ekipi përbëhej nga 15 persona dhe para se Hitleri të hante një ushqim, ata duhet ta hanin të parët dhe nëse pas 45 minutave asnjëri prej testuesve nuk vdiste, atëherë ushqimi konsiderohej OK për tu ngrënë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)