Auto&Tech

Pa këtë vrimën e vogël, iPhone nuk do t’ju duhej asgjë (Video)

22:56 | 13 December 2016
screenshot_68-780x439

Si shumë të tjerë, edhe ju mund ta keni pyetur veten se për çfarë shërben vrima e vogël afër kamerës.

Faktikisht, kjo vrimë është ndër tre mikrofonat e vogël që gjinden në “iPhone”, transmeton Telegrafi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Kryesisht, ky mikrofon shërben për analizimin dhe largimin e zhurmave që gjenden në prapavijë kur flisni me dikë në celular, ose kur e incizoni zërin tuaj.

Veç kësaj, ky mikrofon ndihmon që edhe ‘Siri’ t’jua njehë zërin.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)