Rozë

Pas dobësimit Kim Kardashian i ‘tranon’ krejt, dhe e nxjerr ‘zogun’…(Foto +18)

09:55 | 21 April 2017
PAY-MAIN-Kim-Kardashian-640x426

Kim Kardashian ka vendosë me na prezantu me pamjen e saj mahnitëse mbas dobësimit që e lajmëroi dje, ndërkohë që ishte duke shkuar për me darku në një restorant të Los Angeles.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)
Loading...