Fun & Video

Pas mannequin challenge, ky është trendi i radhës në rrjetet sociale (Video)

15:11 | 11 January 2017
2421e5f528d63ef5d5ffb5a0525f26f4-l

Një çmenduri e radhës ka pushtuar internetin, dhe është shumë më keq se gjithçka tjetër që kemi parë deri tani.

Njerëzit hidhen nga lartësi të konsiderueshme për të…thyer një tavolinë! Në këtë mënyrë rrezikojnë dëmtime serioze, dhe duke llogaritur rrezikun e dukshëm që shoqëron kjo “sfidë” edhe ndonjë tragjedi nuk do të ishte për t’u habitur. Madje dikush jo vetëm hidhet nga një kat më lart mbi një tavolinë, por në atë tavolinë ndodhet i shtrirë një person tjetër. Diçka e paimagjinueshme me pak fjalë… Por dikush e bëri, dhe e ktheu në realitet.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)