Lifestyle

Përse gratë ndahen nga meshkujt që i dashurojnë?

10:34 | 12 January 2017
why-women-leave-men-they-love-what-every-man-needs-to-know-780x439

Gratë largohen për shumë arsye, por ekziston një arsye e veçantë të cilën çdo mashkull duhet ta dijë: gratë largohen kur mashkulli i tyre nuk është prezent.

Ai vazhdimisht është duke punuar, duke luajtur video-lojëra, duke shikuar televizor, duke peshkuar… lista është e gjatë. Por, këta nuk janë meshkuj të këqij! Përkundrazi, ata janë meshkuj dhe baballarë të mirë.  E mbështesin familjen, janë të mirë, por i konsiderojnë të garantuara gratë e tyre. Ata nuk janë prezent, transmeton Telegrafi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Meshkuj, duhet të keni parasysh se gratë tuaja nuk janë pronë e juaja. Ato nuk ua kanë borxh shpirtin! Ato kanë nevojë për prezencën tuaj, të qëndroni pranë tyre, t’i mbështetni në çdo gjë, t’ju ndihmoni me punët e shtëpisë.

Ato dëshirojnë të diskutojnë për gjërat që i preokupojnë ato dhe ju duhet t’i dëgjoni!

Nëse veç nuk dëshironi që gruaja juaj të kërkojë divorc, atëherë kushtoni vëmendje të plotë asaj!

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)