Lifestyle

Pjesa më e rëndësishme e ushtrimit: NGROHJA më e mirë PARA USHTRIMEVE (video)

07:59 | 11 January 2017
Beautiful young jogging woman. Isolated over white background (c

Ngrohja para ushtrimeve është pjesa më e rëndësishme e trajnimit, sepse trupi përgatitet për gjithë ato që pasojnë, dhe pa të me siguri nuk do të keni trajnim të suksesshëm.

Rëndësia e ngrohjes qëndron pikërisht në ngritjen e temperaturës trupore në tërë trupin, ndërkaq është e nevojshme të ngroheni që nga qafa deri te thembrat, transmeton Telegrafi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Shikoni propozimin tonë të ngrohjes dhe përfshijeni në rutinën tuaj të ushtrimeve.

Në këtë mënyrë nuk e bëni vetëm trajnimin tuaj më të sigurt dhe më të shëndetshëm për tërë trupin, por edhe e përmirësoni efikasitetin komplet të ushtrimeve:

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)