Sport

Prishtina zgjedh kryetarin, nënkryetarët dhe kryesinë, aty ndodhet edhe këngëtari i njohur kosovar (FOTO)

22:29 | 11 January 2017
????????????????????????????????????

Remiz Ejupi do të vazhdojë të jetë në krye të klubit më të madh në vend, Prishtinës, shkruan Infokusi.com.

Ai është rizgjedhur kryetar në Kuvendin e mbajtur sonte.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Janë zgjedhur edhe nënkryetarët dhe anëtarët e Bordit, në mesin e të cilëve është edhe këngëtari i njohur, Sinan Vllasaliu.

Njoftimi i FC Prishtina

“Kuvendi ka votuar për harmonizimin e statutit konform ligjit për ndërmarrjet shoqërore në kuadër të MTI-s. Po ashtu u zgjodhën organet e reja, gjegjësisht bordi prej 9 anëtarëve që do ta drejtoj klubin, si Remzi Ejupi, Ahmed Kurtolli, Ismet Begolli, Afrim Muqiqi, Rahman Haradini, Sinan Vllasaliu, Fikret Maqastena, Ragip Mustafa, ndërsa për anëtarin e nëntë, Kuvendi e autorizoi kryetarin që në afat sa më të shkurtër të zgjedh anëtarin e nëntë. Ky bord ka rizgjedhur për kryetar, Remzi Ejupin. Ndërsa, zëvendëskryetar u zgjodhën, Ahmed Kurtolli dhe Ismet Begolli. Ndërsa, nga anëtarët e bordit, përgjegjës për të gjitha aktivitetet sportive unanimisht është zgjedhur, Afrim Muqiqi. FC Prishtina, nga ky kuvend, del më e bashkuar dhe më e fuqishme se kurrë më parë. Synimet vazhdojnë, ato janë dy titujt dhe Evropa”, thuhet në njoftimin e klubit më të madh në vend./Infokusi.com/

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)