Ekonomi

Rriten të hyrat në doganë për shtatë milionë euro më shumë

13:59 | 21 April 2017
doganat-620x361_1492775320-5774119

Dogana e Kosovës ka rritur të hyrat për shtatë milionë euro më shumë krahasuar me periudhën e njejtë kohore të vitit të kaluar.

“Krahasimi ne mes të viteve 2016 dhe 2017 në periudha të njëjta kohore tregon që kemi një rritje prej 2,5% më shumë, apo shprehur në milion kjo është afër 7 milion euro më shumë. Pra gjatë viti 2016 dogana kishte mbledhur 263,2 milion deri me 20 prill 2016 derisa në këtë periudhë janë mbledhur 269,8 milion euro”- thuhet në njoftimin e Doganës.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)