Ekonomi

Shfaqet Babadimri i vërtetë me rroba të kaltërta, dhuron internet të shpejtë

17:59 | 25 December 2016
15541876_1220781791346404_6907011871324860808_n

Babadimri i vërtetë, rrobat e të cilit janë me ngjyrë të kaltër dhe jo me të kuqe, siç është paraqitur deri më tani, apo Vala-Dimri, i cili gjithashtu nuk është vetëm projeksion komercial i reklamve, por një altruist i vërtetë që i’u dhuroi këto ditë 1 milion klientëve të Telekomit të Kosovës-Vala, nga 1 megabajt internet super të shpejtë 3 dhe 4g. Babadimrat e kaltër apo Vala-Dimrat, siç po quhen, merret vesh se kanë në plan të shpërndajnë edhe 1 milionë dhurata të tjera.

Prishtinë, 25 dhjetor – Historia e BabaDimrit me rroba të kuqe, që i’u sjellë fëmijëve dhuratat nga më të dëshirueshmet apo plotëson dëshirat e tyre të ëndërruara , me imazhin e të cilit prej shumë vitesh i mashtrojmë fëmijët, duket se u thërmua në tërësi. Sidomos në Kosovë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Kjo pasi në vend, janë shfaqur BabaDimrat me rroba të kaltërta, të cilët nuk janë vetëm histori të bukura, tëimagjinuara dhe projeksione komperciale, por japin vërtetë dhurata të çmuara, të cilët merret vesh se kanë filluar të quhen Vala-Dimra.

Secili nga 1 milion klientët e telefonisë mobile që ka Telekomi i Kosovës,-Vala, ka marrë këto ditë një mesazh ku llogaria e tij është kreditura me 1 megabajt internet të shpejtë 3 dhe 4g. Disa orë pas kreditimit të telefonit me 1 megabajt internet, klientët e VALA-s kanë marrë SMS-in tjetër, ku janë njoftuar se kreditimi i llogarisë është bërë nga Telekomi i Kosovës.

“Babadimri i Vala-s sot ju vizitoi, la dhuratën dhe shkoi. Për më të mirët 1 GB internet dhe Viti i Ri ju qoftë me shëndet. Shfrytëzojeni internetin deri me 01.01.2017”, thuhet një sms njoftues të Telekomit të Kosovës.

Drejtori Meanxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, tha se jo vetëm 1 GB internet që i janë dhuruar të gjithë klientëve, me vlerë tregu rreth 1. 5 milionë euro, por janë edhe 1 milionë dhurata të tjera të cilat do të shpërndahen gjatë kësaj pjese të mbetur të vitit.

“Vala-Dimrat kanë dalë në terren dhe janë duke shpërndarë dhuratat. Janë 1 milionë dhurata që do të shpërndahen. Tani po shpërndajmë internet të shpejtë tek të gjitha klientët e VALA-s dhe besoj që njerzit do të jenë të knaqur. Është hera e parë që Telekomi i Kosovës bën dhuratë për të gjitha klientët në mënyrë të njëtrajtshme”, tha Drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa.

Sipas tij, dhuratat tjera do të bëhen publike gjatë ditëve në vijim dhe meqenëse janë dhurata, do të ishte mirë të mbeten befasi.

” Shumë klientë tanë janë ndjerë të kënaqur me faktin se pasi kanë marrë 1 gigabajt internet të shpejtë, pa e ditur nga kush, pas disa orësh kanë lexuar sms-in me tekstin që kjo ishte dhuratë nga Telekomi i Kosovës. Le të mbeten surprizë edhe dhuratat tjera”, tha tutje Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa.

Në fakt, BabaDimrat real, të veshur me ngjyrë të kaltër janë promovuar edhe në spotet e Telekomit të Kosoës, me personazhet e njohura të artit, grupin e njohur Stupcat. Aty aktori Mensur Sapciu apo Axha Shneq i rrëfen Osmanit dhe Vedatit historinë e gënjeshtërt të Babadimrit të kuq, që ka mashtruar për qindra vjet njerzit dhe të vërtetën e Vala-Dimrave që janë alturistë apo humanistë të vërtetë.

15726556_1220782541346329_5887964794912356656_n

15749464_1220782148013035_221898715_n

15541876_1220781791346404_6907011871324860808_n 15697542_1220782488013001_5644132837748277407_n 15697779_1220782391346344_4905242539722178144_n

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)