Lajme

“Shpata e argjendtë”, bashkon KFOR-in dhe FSK-në

08:13 | 27 May 2016
660e3385-9c70-421b-8e4a-b8b221876cfe-780x439

Njësitet manovruese të KFOR-it, më 03 qershor, do të kryejnë një ushtrim operacional në bashkërendim të ngushtë me EULEX-in, Policinë e Kosovës dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Aktiviteti trajnues do të mbahet në dy lokacione të ndryshme: Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kampin “Pomazatin” dhe bazën e KFOR-it, Kampin “Villaggio Italia”, në Pejë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

“Qëllimi i ushtrimit është të rritet aftësia e KFOR-it, në mënyrë që të ruhet gatishmëria e trupave dhe të rritet fleksibiliteti operacional i njësiteve. Harmonizimi i teknikave, taktikave dhe procedurave është objektivi qenësor i ushtrimit”, thuhet në një njoftim të KFOR-it.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)