Lajme

Shqipëri: 15 vjeçarja zhduket në pushime

14:05 | 09 July 2016
shqiperi

Një vajzë e mitur e cila kishte ardhur nga Greqia për pushime në Sarandë, rezulton e zhdukur prej 24 orësh

Izarua Kulla, 15 vjeç qëndronte në shtëpinë e gjyshes së bashku me dy motrat e saj, por prej ditës së djeshme nuk ka asnjë shenjë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Pasi kanë kuptuar largimin e vajzës së tyre, prindërit kanë ardhur me urgjencë nga Greqia dhe kanë bërë denoncimin në komisariatin e policisë.

Nëna e 15 vjeçarës u shpreh se nuk është dijeni nëse vajza është larguar me dëshirë apo e kanë rrëmbyer

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)