Auto&Tech

Sipas amerikanëve, këto janë 10 makinat më të mira të këtij viti (Foto)

12:31 | 31 December 2016
car
Sipas amerikanëve, këto janë 10 makinat më të mira të këtij viti (Foto)

Tregu amerikan i makinave është shumë i madh, megjithatë, lista “Top Picks” e Consumer Reports, nxjerr në pah makinat më të vlerësuara nga blerësit.

Për t’u bërë pjesë e listës “Top Picks”, makinat kalojnë nëpër një mori kategorish të vlerësimeve, siç janë: siguria, performaca, komoditeti etj.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Këtë vit, në listën “Top Picks”, gjenden 7 makina japoneze, 2 amerikane dhe 1 nga Korea. Të shohim në vijim cilat janë ato. /NGJYRA.COM/

1. Makina më e mirë me madhësi mesatare: Toyota Camry

Çmimi në kohën e testimit: 24,089 – 32,603 $

2. Makina më e mirë nënkompakte: Honda Fit

Çmimi: 19,025 $

3. Makina më e mirë kompakte: Subaru Impreza

Çmimi: 21,345 – 22,345 $

4. SUV-i më i mirë luksoz: Lexus RX

Çmimi: 51,630 – 57,565 $

5. Makina më e mirë sportive (nën 40.000 $): Mazda MX-5 Miata

Çmimi: 29,905 $

6. SUV-i i vogël më i mirë: Subaru Forester

Çmimi: 27,145 $

7. SUV-i më i mirë më madhësi mesatare: Kia Sorento

Çmimi: 37,915 $

8. Mikrobusi më i mirë: Toyota Sienna

Çmimi: 35,810 – 38,201 $

9. Kamionçina më e mirë: Ford F-150

Çmimi: 45,750 – 46,755 $

10. Makina e madhe më e mirë: Chevrolet Impala

Çmimi: 39,110 $

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)