Opinione

S’jemi shoqëri demokratike, kot mashtrojmë vetën!

09:47 | 16 December 2016
fadil-maloku

Shkruan: Fadil Maloku

1.Shoqëria kosovare, edhe sot kësaj dite ka mbetur vetëm si koncept imagjinar e kontemplativ, ngase, në jetën e saj të njëmendët sociopolitike, operon me karizmat individëve të “paqës dhe luftës”!

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

2.Derisa, publiku i gjerë nuk lirohet nga fantazmat dhe ikonografia folklorike, e këtyre stereotipeve sociale, autoritarizmi i individëve karizmatik, gjithënjë do e zë frymën sjelljeve, komunikimeve dhe veprimeve tona të përditshme!

3. Shtegëdalja, qëndron në daljen në skenë e qytetarisë…ngase, partitë aktuale politike, na dëshmuan të gjithëve se nuk mund të jenë avokat dhe artikulues të denjë të emancipimit tonë politik….!

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)