Lajme

Sulmet terroriste, MOSSAD i ofron bashkëpunim AKI-së (Video)

09:53 | 12 January 2017
aki-e1484210396549-780x439

E pikërisht për këtë, AKI ka marrë një letër falënderimi nga shteti i Izraelit dhe i është ofruar bashkëpunim kësaj agjencie nga agjencia sekrete e këtij shteti e njohur si Mossad.

Këto e ka bërë të ditur kryetari i Komisionit për mbikëqyrjen e AKI-së, Haxhi Shala gjatë emisionit, InfoBox.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)
“Aty thuhet një falënderim i jashtëzakonshëm për AKI-në dhe në të ardhmen do të kenë bashkëpunim të mirë mes dy agjencive”, tha ai.

Shala gjithashtu foli edhe për rastin e Haradinajt, për të cilin Kuvendi dje debatoi gjerë e gjatë.

Ai tha se nuk beson që Franca do të mund ta pranonte ekstradimin e Haradinajt në Serbi, por nëse kjo ndodh, thotë se do të bie shtetësia.

Ai foli edhe për zgjedhjet e ardhshme, duke thënë se pas tyre, qëllimi është ndryshimi i kësaj mënyre të qeverisjes, duke mos i vënë vija të kuqe asnjërit prej subjekteve politike në vend.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)