Fun & Video

Të gjithë u mahnitën nga dëbora sot, por ky i ri është mrekulluar nga gjesti që ka bërë një polic tek “Zogu i Zi”

10:03 | 12 January 2017
screenshot-1_1484212511-5518205

Një i ri në Tiranë e ka nisur ditën mbarë, pasi është mrekulluar nga një pamje tek “Zogu i Zi”.

Duke qenë se Tirana u mbulua nga dëbora, dihej që mëngjesi do të niste me ngrica dhe rrëshqitjet kanë qenë të shumta në rrugë të njerëzve. Një polic ka bërë një gjest fisnik që tregon se ky vend mund të bëhet nëse shtohen njerëzit si ai që iu vijnë në ndihmë personave në nevojë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Polici ka mbajtur për krahu të moshuarën dhe e ka shoqëruar në anën tjetër, pasi rruga ishte shumë e keqe për të shkak të dëborës dhe ngricave.

Sigurisht ky veprim i tij te jep kënaqësi dhe e meriton mirënjohjen tonë, ndaj në këtë rast mund të themi që kjo është policia që duam.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)