Rozë

Tuna dhe Patrisi festojnë pa medie

17:37 | 11 January 2017
tuna-1479581701-8552272_1484155135-2432477

Sot Tuna dhe Patrisi kurorëzuan dashurinë e tyre.

Por, ata kanë vendosur që ceremoninë e dasmës së tyre kanë vendosur që ta bëjnë pa praninë e medieve.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Ndërkohë që çifti sot gjatë ditës janë kurorëzuar në Komunën e Prishtinës.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)