Rajoni dhe Bota

Vajzat nga Shqipëria: Më parë martohemi me serbët se sa me kosovarët

00:06 | 17 April 2017
profimedia-0006449364-620x350-640x358

Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët. Madje kohëve të fundit martesat po vazhdojnë masivisht.

Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë.

Gazeta në fjalë ka raportuar se në shumicën e herave gratë shqiptare blihen edhe me para.

Gjëja më interesante sipas hulumtimit ka treguar se vajzat nga Shqipëria nuk i duan shqiptarët e Kosovës, më shumë i preferojnë serbët dhe malazezët.

Shpesh ndodhin grindje në mesin e këtyre llojeve të martesave shkak i muzikës serbe dhe e vendit se ku mbahet dasma, Shqipëri apo Serbi.

Përkundër shqiptareve për familjet serbe është turp i madh nëse vajza e tyre martohet me një shqiptar, shpeshherë atyre iu ndodhë të heqin dorë në situata të tilla.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)