Rajoni dhe Bota

Xhamia më e madhe në Evropë afër përfundimit

00:59 | 12 April 2017
jep-730x440

Xhamia e re “Camilca” e cila është në proces të përfundimit, 80 për qind e së cilës është përfunduar me  ikonat e reja Stambollit, do të hapet për adhurim në fund të këtij viti.

Xhamia është e madhe 57 mijë e 500 metra katrorë, xhamia më e madhe në Evropë.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 34)

80 për qind e këtij projekti është përfunduar, duke përfshirë muzetë, galerinë e artit, bibliotekën, dhomat e konferencave dhe parkingun.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 27)