Rozë

Pas dobësimit Kim Kardashian i ‘tranon’ krejt, dhe e nxjerr ‘zogun’…(Foto +18)

09:55 | 21 April 2017

Kim Kardashian ka vendosë me na prezantu me pamjen e saj mahnitëse mbas dobësimit që e lajmëroi dje, ndërkohë që ishte duke shkuar për me darku në një restorant të Los Angeles.