Lajme

Përdorimi i simboleve kombëtare në Malin e Zi

22:33 | 18 November 2017 Autori: Infokusi

Ministria e Pakicave në Mal të Zi ka hartuar një variant të ri të projektligjit për përdorimin e simboleve kombëtare, një variant më i avancuar dhe që mënjanon disa mangësi të ligjit të mëparshëm.

Projektligji i ri për herë të parë mundëson që simbolet kombëtare të përdoren edhe në ato zona ku pjesëmarrja e pakicave është në nivelin e 5%, raporton VOA.

Të tjera