Fun & Video

“Pikturoj në 3D për t’i hutuar njerëzit”

10:08 | 19 June 2017 | Autori: Infokusi

Nikola Culjic, 31 vjeçar, të gjitha pikturat e tij i realizon në 3D, për arsye se dëshiron t’i mahnit njerëzit dhe t’i hutoj ata.

“Pikturat e mia duhet shikuar më shumë se njëherë. Unë pikturoj në 3D për t’i hutuar njerëzit””, ka thënë ai.

Ai ka thënë se kalon kohë të gjatë për një pikturë të vetme, por se në fund gjithmonë është i lumtur me rezultatet, transmeton Koha.net.

Këto piktura ai i bënë vetëm me laps të thjesht dhe me ngjyra kryesisht të drurit.

Të tjera