Rajoni dhe Bota

Pit Bulli sulmon vajzën e mitur (VIDEO +16)

18:32 | 21 April 2017

Ky është moment tronditës, kur një qen pit bull, sulmon një fëmijë.

Video është filmuar në Nju Jork.

Për fat gjatë sulmit ka mbërritur i zoti i qenit, që e ka marrë atë, por fëmija, siç duket dhe në foton poshtë, ka marrë plagë të rënda.