Siguri

Policia shqipton 890 gjoba trafiku për 24 orë

17:04 | 04 June 2016

Policia e Kosovës në raportin 24-orësh njoftoi se vetëm gjatë 24 orëve të ditës së djeshme ka shpërndarë 890 gjoba të trafikut.

Po ashtu, gjatë 24 orëve në të gjithë territorin e Kosovës kanë ndodhur 53 aksidente, 28 nga to pa të lënduar si dhe 25 me të lënduar.

Ndërsa nuk është regjistruar asnjë aksident me fatalitet.

AAA