Auto&Tech

Porsche me befasi, s’mund ta blini këtë orë pa e blerë veturën!

11:20 | 17 July 2017 | Autori: Infokusi

Orë dhe aksesorë të ndryshëm janë disa nga elementet që zbukurojnë paraqitjen tuaj kudo që jeni.

Por, gjithësesi se posa të kuptoni një detaj të ri që gjiganti Porsche ka vë në ankand, do të befasoheni!

Adhuruesit e një ore prej 12, 650 $ e dizajnuar nga Porsche, nuk mund ta blenë atë të vetme edhe nëse e pëlqeni aq shumë!

Për ta blerë atë, do t’ju duhet të shtoni dhe 257, 000$ sepse kjo orë është në dispozicion vetëm për blerësit e serisë më të re të Porsche 911 Turbo Exclusive Coupe.

Kjo veturë është koncepti më i ri i Porsche, orën e së cilës nuk mund ta bleni pa e bërë tuaj bishën e saj më të re!

 

Të tjera