Fun & Video

Prova që përmasat nuk janë të rëndësishme (Video)

10:52 | 09 February 2018 Autori: Infokusi

Një kotele 1-muajshe është xhiruar duke dëbuar nga shtrati një qen shumë më të madh sesa vetja.

Videoja vjen nga Bahia e Brazilit dhe tregon se bosi në këtë shtëpi është macja.

Edhe pse shumë e vogël, kotelja e largon qenin nga rehatia e tij dhe madje nuk e lejon që të kthehet në vendin që i përkiste atij.

Të tjera