Rozë

Pse po largohet prej fansave Shpat Kasapi ?! (Video)

12:03 | 19 June 2017

Shpat Kasapi i cili është i kërkuar gjithandej ku ka shqiptar , është shumë i angazhuar nëpër mbrëmje muzikore, shkruan Kosovarja.

Këngëtari i cili u bë vite të tëra që i sjell publikut shqiptar këngë nga më të ndryshme solo dhe shumë bashkëpunime. Shpati gjithashtu ka sfiduar vetën edhe si aktor.

Vazhdoni leximin nën reklamë ...

Loading...

Ajo që vihet re të këngëtari ka shumë adhurues e në një koncert të fundit shihet se sa shumë janë të dhënë fansat pas tij.

Por nga ky veprim i tyre Shpati nuk gjen mënyrë tjetër përveç largimit nga aty, sepse ndoshta do rrezikonte edhe për t’u rrëzuar.

Loading...