Lifestyle

Qesharake, ja ku fshihen fëmijët kur lozin kukafshehti (Foto)

14:15 | 19 May 2017 | Autori: Infokusi
i kaluar eksperiencën e lojës kukafshehti (hapa dollapa) kur keni qenë fëmijë.

Të gjithë e mbani mend lojën gazmore, kur me vrap rendnit të gjenit nga një cep për t’u fshehur, në një kohë që një prej të afërmve tuaj mbante….

Por edhe sot në kohën e modernizmit, loja është po ajo dhe instinktet e fëmijëve po të njejtat.

Shikoni se ku fshihen këta fëmijë… duke luajtur kukafshehti në shtëpi.

Fotot janë bërë nga prindërit e tyre, të cilët i kanë hedhur mandej këto momente gazmore në rrjetet sociale.

Shikoni fotot.

Të tjera