Fun & Video

Shkallët e ferrit? Të gjithë rrëzohen kur kalojnë nëpër këto shkallë (Foto/Video)

16:19 | 19 May 2017 | Autori: Infokusi
Kamerat e sigurisë kanë kapur pamje vërtetë të çuditshme

Njerëzit që kalojnë nëpër këto shkallë të gjithë rrëzohen në mënyrë të pashpjegueshme dhe misterioze.

Disa incidente janë raportuar dhe klipi më së miri e tregon kur disa njerëz rrëzohen nga këto shkallë, transmeton lajmi.net.

Videoja u postua në mediat sociale ku shpejt grumbulloi mijëra klikime duke thënë se viktimat janë shtyrë nga një forcë shpirtërore.

Disa të tjerë komentuan se shkallët ishin vendosur keq, duke bërë që të humbasin ekuilibrin, kurse të tjerë kanë thënë që të gjithë ata që kanë hipur në këto shkallë kanë qenë nën ndikimin e alkoolit.

Këto shkallë janë në Malajzi. 

Të tjera