Lajme

Shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore në Korçë

14:44 | 19 June 2017

Ministrja teknike e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Xhuljeta Kërtusha ka firmosur shkarkimin e Drejtorit të Sigurimeve në Korçë Ilri Bajlo.

Kërtusha i ka propozuar Astrit Hados largimin nga puna të Bajlos, pasi nuk ka marrë masa për mospërdorimin e burimeve njerëzore për fushatë.