Rajoni dhe Bota

Shokon presidenti filipinas: Dikur e hodha nga helikopteri një person, e bëj prapë po qe nevoja

10:16 | 29 December 2016

Presidenti i Filipineve, Rodrigo Dutere, i ka kërcënuar zyrtarët e korruptuar qeveritarë se do t’i hedhë nga helikopteri midis qiellit, duke paralajmëruar se një gjë të tillë e kishte bërë dikur dhe se nuk ka dyshim se do ta bënte prapë.
Dikur ish prokuror temperament dhe i ashpër, Duterte ka treguar se dikur e kishte hedhur nga helikopteri një kinez të dyshuar për përdhunim dhe vrasje, transmeton Express.

“Nëse jeni i korruptuar, do t’ju ngre zvarrë me helikopter në Malina dhe do t’ju hedh ai nga. E kam bërë më parë, pse mos ta bëj prapë?” ka thënë Duterte gjatë një fjalimi para familjeve të viktimave të një tajfuni.