Lifestyle

Si e shfaqin jetë fëmijët pasanikë të Zvicrës në Instagram?

10:25 | 17 July 2017 | Autori: Infokusi

Instagram është bërë ndoshta platforma më efikase vizuale për ta paraqitur mënyrën e jetesës që nga ushqimi që hamë e deri tek vendet që i vizitojmë.

Në qershor, The Independent kishte publikuar një lajm ku shihej jeta e fëmijëve të pasur të Hong Kong-ut e që shpërfaqej përmes postimeve të tyre në Instagram.

Tani, radha iu erdhi fëmijëve të pasanikëve zviceranë që nuk hezitojnë ta dokumkentojnë jetën e tyre luksoze përmes fotografive dhe videove në Instagram.

Zvira është vendi më i shtrenjtë për të jetuar në Evropë, andaj edhe fotografitë pritet të jenë të tilla.

Nga veturat e shtrenjta e deri tek shampanja, nga orët luksoze e deri tek udhëtimet e klasit të parë. Më poshtë përmes disa fotografive mund ta shihni se si është jeta e disa prej këtyre fëmijëve.

          

Të tjera