Fun & Video

Si janë realizuar truqet më të mëdha? (VIDEO)

14:19 | 11 January 2017

Të gjithë e njohim iluzionistin e famshëm, David Copperfield, i cili me magjitë e jashtëzakonshme që ka krijuar ka mahnitur publikun anembanë botës.

Natyrisht që David nuk është i vetmi, ndonëse më i sukesshmi, por ka shumë si ai në botë që me magjitë e tyre egzaltojnë publikun. Kujtojmë se si David Copperfield kishte “kaluar” nëpër murin kinez apo rasti me i fmashëm, që shpjegohet në video, kur e ndanë veten përgjysmë me një sharrë dhe pas kësaj “prerje” del gjallë e shëndosh.

Po si realizohen këto magji? Shpjegimet janë në videon në vijim.

GazetaExpress.