Fun & Video

Si mundet kjo dhi të qëndrojë në telat e rrymës? (VIDEO)

14:15 | 17 July 2017

Nganjëherë hamendësojmë se si ka ardhur puna deri te një situatë e caktuar.

Një nga ato momente mund të gjendet edhe në këtë video të publikuar nga faqja e NTD Life në Facebook që shfaq një dhi e cila çuditërisht ka arritur të hipë dhe të ngujohet në telat e rrymës.

Më vonë gjatë videos, shihen disa persona duke ia zgjatur shkallët dhe duke e shpëtuar dhinë.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë: