Fun & Video

Si ta rrisni fëmijën tuaj që të bëhet miliarder?

16:14 | 26 May 2017 | Autori: Infokusi

Miliarderi Edgar “Injap” Sia II është një nga njerëzit më të pasur në Filipine dhe ishte miliarderi ma i ri në listën e Forbes Asia më 2016.

26 vjeçari themeloi Mang Inasal, një zingjir restorantesh “fast food”që tani e ka shitur për miliarda.

Në librin e tij, Life Principles, ai i jep këshillat më të mira të cilat i ndihmojnë prindërit që të rrisin miliarderë të së ardhmes:

1. Jini rol model për fëmijën tuaj

2. Jepini fëmijëve tuaj përgjegjësi.

3. Hapat e parë të pasurisë janë puna e madhe dhe përpjekja – e jo paraja

4. Mësojani fëmijës tuaj vlerat që do t’i mbajnë ata stabil dhe të balancuar gjatë jetës.

Etiketa:

Të tjera