Auto&Tech

Super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017 (Foto)

13:02 | 24 December 2016

2017 premton të jetë një vit emocionuese për makina elektrike si për prodhuesit e mëdhenj dhe të të vegjël.

Këtu keni disa nga krijimet me bateri që do të jetë infektuese për syrin e konsumatorëve dhe investitorëve në vitin e ardhshëm.

Etiketa: